5. november 2014, dag fire på min rejse.

Jeg er i Spanien i øjeblikket og besøger Ramon og Begona og senere nogle af de andre biavlere, vi får honning fra.

Dette er dem i denne korte video. Vi opdagede først deres honning tilbage i 1990'erne, senere begyndte vi at sælge den. Ramon ønskede at optage en kort videobesked til alle, der har købt eller overvejer at købe deres honning. Ramon og Begonas bier producerer meget fin honning, som de sikrer forbliver i sin naturlige tilstand. De er producenter, ekstraordinære, af rå og uforarbejdet honning - omkring 14 sorter i alt. Du kan se disse forskellige typer honning her , hvis du er interesseret. Ramon tager mig rundt i sine bistader, og jeg vil vise dig i de næste par dage, hvad jeg opdagede om egehonning, som fuldstændig overraskede mig.

RamonRamon and begona

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres