5 november 2014, dag vier van mijn reis.

Ik ben momenteel in Spanje op bezoek bij Ramon en Begona en later bij enkele van de andere imkers waar we honing van krijgen.

Dit zijn ze in deze korte video. We ontdekten hun honing voor het eerst in de jaren negentig, later begonnen we het te verkopen. Ramon wilde een korte videoboodschap opnemen voor iedereen die hun honing heeft gekocht of overweegt te kopen. De bijen van Ramon en Begona produceren zeer fijne honing, die ervoor zorgt dat deze in zijn natuurlijke staat blijft. Het zijn buitengewone producenten van rauwe en onbewerkte honing - in totaal ongeveer 14 variëteiten. Je kunt deze verschillende soorten honing hier bekijken als je geïnteresseerd bent. Ramon neemt me mee rond zijn netelroos en ik zal je de komende dagen laten zien wat ik heb ontdekt over eikenhoning, wat me volledig verbaasde.

RamonRamon and begona

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd