Mit navn er Eva, og jeg lærte om den utrolige tradition for naturlig biavl, som Antonio Simon følger - og så et af de smukke steder, hvor hans egetræshonning kommer fra.

Lad mig fortælle dig lidt mere. Hos The Raw Honey Shop hjælper jeg med deres regnskaber.

Med tanke på, at jeg kommer fra Spanien, giver det mening, at jeg også hjælper dem med deres kommunikation med spanske biavlere.

Så derfor kommer jeg til at tale med Antonio meget ofte over telefonen for at ordne tingene. Det, jeg opdagede ved at tale med Antonio, er, at honningmennesker er forskellige – Antonio er en meget speciel mand, som er meget engageret i naturlig biavl. Hans familie har været biavlere i fire generationer, og det er i hans blod. (Dette er Antonio på billedet med mig.)

Han havde venligt inviteret mig til at besøge hans bistader og aftapningsanlæg i la sierra i Madrid ( sierra er en lang takket bjergkæde), så der gik jeg for et par uger siden, da jeg var på ferie og besøgte min familie.

Foto af Sierra, hvor Antonio Simon har sine bistader Antonio tog mig og en ven til la sierra , rakte os et par 'astronautdragter' og kørte os til nogle bistader lige midt i en egetræskov oppe i bjergene. Han sikrede, at vi var sikre i dragterne uden huller, som bierne kunne komme ind i, og begyndte derefter at åbne bistaderne, mens han talte med os.

Jeg var bange i starten. Hundredvis af små bier fløj rundt... Jeg stolede ikke på astronautdragten til at starte med, men dengang fordi Antonio snakkede så lidenskabeligt om de små bier, deres hus og dronning, deres arbejds- og organisationssystemer... uden at være klar over det. Jeg holdt op med at tænke på faren (som selvfølgelig kun eksisterede i mit hoved) og begyndte at nyde oplevelsen.

Det, han fortalte mig, åbnede en helt ny verden for mig. Jeg lærte, at naturlige økologiske biavlere i stedet for at udnytte bierne følger en række procedurer for at respektere deres behov og naturen.

Dette er kendt som bæredygtig eller bicentreret biavl.

For eksempel vil de ikke begynde at fjerne honning, før bierne har, hvad de har brug for selv at fodre med i vintermånederne.

De vil ikke bruge pesticider eller behandlinger.

Kun naturlige materialer vil blive brugt til at bygge bistaderne.

Bier vil ikke blive stimuleret, så de producerer mere honning.

De vil placere bistaderne i lande mindst 3 km væk fra potentielle forureningskilder.

De (økologiske biavlere) arbejder også tæt sammen med naturen – de vil bruge månens og planeternes indflydelse til at styre bistaderne.

Nogle vil endda tale med bierne, ligesom vores mødre taler med deres planter (i hvert fald i mit land).

Efter skoven tog vi til produktionsanlægget.

Der så vi, hvordan de udvinder honningen fra honningkamerne, og hvordan de putter den i glassene. (Ved at dreje det ud i en centrifuge og derefter langsomt dryppe det ned i glassene.)


Der fandt jeg en bestilling af Oak honning, der var klar til at blive leveret til The Raw Honey Shop! Den ville ikke passe i min taske, så jeg lod den stå, hvor den var, men heldigvis blev den leveret til The Raw Honey Shop, da jeg kom tilbage. Jeg forstår nu, hvorfor Oak honning fra Antonio er en af ​​de mest populære The Raw Honey Shop sælger.

Besøget sluttede af med et rigtig dejligt og generøst måltid hjemme hos Antonio, som hans partner Carmen venligt havde tilberedt, mens vi var på besøg hos bierne. Der var tilføjet lidt honning til salatdressingen, det var lækkert!

Jeg vil gerne takke Antonio og Carmen for at dele hemmelighederne bag denne tradition med os, og også det velsmagende måltid og også vise os til landsbyens swimmingpool på en 40 graders spansk dag!

Hvis du vil bestille noget af Antonios honning, så klik bareher .

Du kan gå direkte til Egen her .

Oak honeyRaw oak honey

1 kommentar

Ainhoa

Ainhoa

Thank you Eva for being so brave to introduce one of your suppliers! It is lovely seeing this honey comes from real organic beekeepers who make a big effort to keep the traditions. Thanks to Raw Honey Shop for bringing this high quality honey!!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres

Mit navn er Eva, og jeg lærte om den utrolige tradition for naturlig biavl, som Antonio Simon følger - og så et af de smukke steder, hvor hans egetræshonning kommer fra.

Lad mig fortælle dig lidt mere. Hos The Raw Honey Shop hjælper jeg med deres regnskaber.

Med tanke på, at jeg kommer fra Spanien, giver det mening, at jeg også hjælper dem med deres kommunikation med spanske biavlere.

Så derfor kommer jeg til at tale med Antonio meget ofte over telefonen for at ordne tingene. Det, jeg opdagede ved at tale med Antonio, er, at honningmennesker er forskellige – Antonio er en meget speciel mand, som er meget engageret i naturlig biavl. Hans familie har været biavlere i fire generationer, og det er i hans blod. (Dette er Antonio på billedet med mig.)

Han havde venligt inviteret mig til at besøge hans bistader og aftapningsanlæg i la sierra i Madrid ( sierra er en lang takket bjergkæde), så der gik jeg for et par uger siden, da jeg var på ferie og besøgte min familie.

Foto af Sierra, hvor Antonio Simon har sine bistader Antonio tog mig og en ven til la sierra , rakte os et par 'astronautdragter' og kørte os til nogle bistader lige midt i en egetræskov oppe i bjergene. Han sikrede, at vi var sikre i dragterne uden huller, som bierne kunne komme ind i, og begyndte derefter at åbne bistaderne, mens han talte med os.

Jeg var bange i starten. Hundredvis af små bier fløj rundt... Jeg stolede ikke på astronautdragten til at starte med, men dengang fordi Antonio snakkede så lidenskabeligt om de små bier, deres hus og dronning, deres arbejds- og organisationssystemer... uden at være klar over det. Jeg holdt op med at tænke på faren (som selvfølgelig kun eksisterede i mit hoved) og begyndte at nyde oplevelsen.

Det, han fortalte mig, åbnede en helt ny verden for mig. Jeg lærte, at naturlige økologiske biavlere i stedet for at udnytte bierne følger en række procedurer for at respektere deres behov og naturen.

Dette er kendt som bæredygtig eller bicentreret biavl.

For eksempel vil de ikke begynde at fjerne honning, før bierne har, hvad de har brug for selv at fodre med i vintermånederne.

De vil ikke bruge pesticider eller behandlinger.

Kun naturlige materialer vil blive brugt til at bygge bistaderne.

Bier vil ikke blive stimuleret, så de producerer mere honning.

De vil placere bistaderne i lande mindst 3 km væk fra potentielle forureningskilder.

De (økologiske biavlere) arbejder også tæt sammen med naturen – de vil bruge månens og planeternes indflydelse til at styre bistaderne.

Nogle vil endda tale med bierne, ligesom vores mødre taler med deres planter (i hvert fald i mit land).

Efter skoven tog vi til produktionsanlægget.

Der så vi, hvordan de udvinder honningen fra honningkamerne, og hvordan de putter den i glassene. (Ved at dreje det ud i en centrifuge og derefter langsomt dryppe det ned i glassene.)


Der fandt jeg en bestilling af Oak honning, der var klar til at blive leveret til The Raw Honey Shop! Den ville ikke passe i min taske, så jeg lod den stå, hvor den var, men heldigvis blev den leveret til The Raw Honey Shop, da jeg kom tilbage. Jeg forstår nu, hvorfor Oak honning fra Antonio er en af ​​de mest populære The Raw Honey Shop sælger.

Besøget sluttede af med et rigtig dejligt og generøst måltid hjemme hos Antonio, som hans partner Carmen venligt havde tilberedt, mens vi var på besøg hos bierne. Der var tilføjet lidt honning til salatdressingen, det var lækkert!

Jeg vil gerne takke Antonio og Carmen for at dele hemmelighederne bag denne tradition med os, og også det velsmagende måltid og også vise os til landsbyens swimmingpool på en 40 graders spansk dag!

Hvis du vil bestille noget af Antonios honning, så klik bareher .

Du kan gå direkte til Egen her .

Oak honeyRaw oak honey

1 kommentar

Ainhoa

Ainhoa

Thank you Eva for being so brave to introduce one of your suppliers! It is lovely seeing this honey comes from real organic beekeepers who make a big effort to keep the traditions. Thanks to Raw Honey Shop for bringing this high quality honey!!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres